Feestelijke opening snelfietsroute De Liemers

6 april 2016

Op het parkeerterrein tegenover treinstation Westervoort  werd op 31 maart een klein feestje gevierd. Want de snelfietsroute tussen Zevenaar en Arnhem is klaar. De afgelopen 2 jaar hebben de gemeenten Zevenaar, Duiven en Westervoort de route verbeterd. Het is  er nu prettiger fietsen door  een aantal voorrangskruispunten voor fietsers, nieuw asfalt en verlichting langs de gehele route. Bekijk het tracé van de snelfietsroute hier.

De wethouders Toon Albers (Zevenaar), Henk Nijland (Duiven), Arthur Boone (Westervoort), Martijn van Es (Fietsersbond) en Conny Bieze (provincie Gelderland) verklaarden de route voor geopend.  Conny Bieze benadrukte in haar toespraak nogmaals het voordeel van fietsen. Het is voor jong en oud gezond. Als je fietst vervuil je niet en je staat niet in de file.

Met de Bicyclebuddy app maak je kans op een prijs
Op 31 maart is ook de Bicycle Buddy app voor De Liemers gelanceerd. Je kunt met de app leuke prijzen verdienen.  Op 1 juni en 1 oktober worden fietscadeaubonnen verloot. Dus als je regelmatig over De Liemers fietst, download dan de app en doe mee. Meer informatie over deelname vind je onder het tabblad Bicycle Buddy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *